• page_img

Nyheter

Hvorfor er fuktighetskontroll i kjølekjedeanlegg vanskelig?

Kaldekjedeindustrien ser kanskje ikke ut til å bli påvirket av fuktighetsproblemer.Tross alt er alt frosset, ikke sant?Den kalde virkeligheten er at fuktighet kan være et stort problem i kjølekjedeanlegg, noe som kan føre til alle slags problemer.Fuktighetskontroll i lagringsområder og kjølekjeder er nøkkelen til å eliminere produktskader og opprettholde et trygt arbeidsmiljø.

Lær hvorfor fuktighetskontroll er vanskelig i kjølerom og lagringsområder og hva du kan gjøre for å løse problemet for din bedrift.

Fuktighetskontroll i kjølerom og lagringsområder er notorisk vanskelig.En av de største grunnene er at disse rommene er veldig tett konstruert og forseglet for å maksimere effektiviteten til kjølesystemet.Vann introduseres enten ved infiltrasjon når dørene åpnes, avgassing av produktene og beboerne, eller ved nedvaskingsaktiviteter og fanget i det lufttette rommet.Uten ventilasjon eller eksternt HVAC-system har vann ingen mulighet til å unnslippe det kalde rommet, noe som kan gjøre det vanskelig for kjølerommet eller lagringsområdet å regulere fuktighetsnivået uten hjelp av et kommersielt avfuktings- og ventilasjonssystem.

FUKTIGHET MED AVFUKTIGHET1

Resultatet er at disse områdene blir fulle av mugg, mugg og små skadedyr som tiltrekkes av høye innendørs fuktighetsnivåer.I tillegg til de naturlig forekommende fuktutfordringene, har kommersielle kjølerom og lagringsområder lagt til utfordringer på grunn av deres plassering og bruk.

UTFORDRINGENE MED KALDEKJEDEANLEGG

Oftest støter kjølekjederom og anlegg mot andre større områder som forblir ved varmere temperaturer.Et eksempel på dette fenomenet kan være et kjølekjedeanlegg ved siden av en lastebrygge hvor varer flyttes fra en kjølebil gjennom et lager til kjølelagerområdet.

Hver gang døren åpnes mellom disse to områdene, flytter trykkendringen den varmere, fuktige luften inn i kjølelageret.En reaksjon finner sted der kondens kan bygge seg opp på lagrede gjenstander, vegger, tak og gulv.

Faktisk hadde en av våre kunder slitt med akkurat dette problemet.Du kan lese om problemet deres og hvordan vi hjalp dem med å løse det i casestudien deres her.

FUKTIGHET MED AVFUKTIGHET2

LØSE KALDEKJEDEFASILITET FUKTIGHETSPROBLEMER

Hos Therma-Stor har vi jobbet med kunder som kommer til oss når de har «prøvet alt».Mellom tidsplaner for rotasjon av klimaanlegg, vifter og til og med lagringsanlegg, er de lei.Vår erfaring er at den beste løsningen på høye fuktighetsnivåer i et kjøleanlegg er en kommersiell tørkemiddelavfukter.

Designet for å passe dine spesifikke behov, en kommersiell avfukter arbeider for å trekke fuktighet fra inneklimaet.Ved å absorbere og fjerne vanndampen senker systemet innendørs fuktighetsnivåer effektivt og rimelig.

I motsetning til boligsystemer, er kommersielle avfuktere konstruert for å være langvarige og designet for miljøet de skal brukes i, slik at du kan føle deg trygg på investeringen din.Disse systemene kan også kobles til et eksisterende HVAC-system for umiddelbar og automatisk fjerning av vanndamp og fullstendig klimakontroll.

 


Innleggstid: Nov-09-2022